fredag 5. mars 2010

Jippi!

 

015

Jippi er på besøk. Mens hennes eiere er på ferie. Er Jippi på ferie her hos oss.

Jippi ble født her hos oss i mai 2009. Det er virkelig morro og se hvor fin hun er blitt. Og veldig artig og oppleve hvor lik hun er på sin far Kero. Hun har så mange personlighetstrekk som Kero også har. Hun er like åpen, sosial og blid som han. Like energisk og full av liv. :-) Hjemme har hun også en leke hun liker og vise frem når det kommer besøk. Akkurat som Kero gjør. Sprekkeferdig av glede og stolthet for og ha noe og vise frem. :-)

Forhåpentligvis skal Jippi ha ett kull her hos oss med tid og stunder. Om det da viser seg at frøkna har fine hofter og øyne. Derfor er det ekstra morro og lære henne og kjenne.

Nieda og Toaivo var på besøk en dag. Og Nieda og Jippi ble riktig så gode veninner. De løp og leika og styra fælt mellom seg. Christian og jeg satt og hørte på jentene styre fælt i etasjen over oss. Minnet mest om 2 tenåringsjenter som leker på rommet utfra lydene og dømme. :-) Litt lek og litt diskusjoner. På mange måter er de 2 veldig like. Så det skal bli spennende den dagen de møtes i ringen. :-) Så nå har jeg og Jippi gått igang med utstillingstrening.

DSCF1514

DSCF1523

6 kommentarer:

 1. Så artig for jentene å leke sammen! blir spennans å følge de i ringen og videre!!
  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 2. For en nydelig jente! :) Lykke til videre med henne!

  SvarSlett
 3. Ja, det blir gøy når de møtes i ringen :-) Og det var gøy for jentene å leke:-) Og vi gleder oss tilø utstillingstrening til helga:-)

  SvarSlett
 4. Så nydelig hun er, og det er sikkert ganske spesielt for deg å "låne" henne litt igjen :o)
  Det blir hard konkurranse i ringen framover, med så mange fine brune jenter!!!

  SvarSlett
 5. Så morsomt å lese :) Jippi er en veldig fin og sosial jente :) Så morsomt å se bilder av utstillingstrening :) hun lærer ganske fort ;) Gleder meg til å se hvordan dere trener til helga :)

  SvarSlett