onsdag 12. mai 2010

Valpene har blitt 6 uker

Idag er valpene blitt 6 uker gamle. Dagene og ukene flyr virkelig avsted.

Været har vært med oss de siste dagene, noe som byr på mye uteaktivitet for valpene. De koser seg masse i hagen og hundegården sammen med Oda.

Oda er fortsatt en god mor for sine små. Hun har en fin balanse mellom oppdragelse, lek og kos med sine små. Flinke Oda! Hun har nå mer eller mindre sagt opp jobben som husmor for sine små. Forstår henne godt nå som etterlatenskapene til valpene plutselig er mye mer.

Idag var det igjen tid for neglklipp og ormkur. Valpenes vekt ligger nå på fra 3,1 kilo til 3,8.

Idag har vi hatt besøk av Christian, Nieida og Max. Vi tok da flesteparten av valpene ut av hundegården slik at de kunne hilse på Max og Nieida. Min lille Kaia ville egentlig sette Nieida litt på plass, selv om Nieida er 20 ganger så stor som hun. HeHe! Tøff jente det der! :-) De fleste syntes det var spennende med besøk av Max og Nieida. Mens noen syntes det etterhvert ble litt mye og ville helst inn i denne trygge hundegården igjen. :-)

Utpå ettermiddagen kom Margrethe og vegard på besøk en liten tur. De var på vei på lavotur med Sajo. Så dette har virkelig vært en sosialiseringsdag for de små. Kjempebra! :-)

Så noen bilder fra dagen:

DSCF1941

Nieida og valpene

DSCF1942

Nieida, Max og valpene

DSCF1944

Snille Nieida. :-)

DSCF1945

DSCF1946

Max og valpene

DSCF1951

Max

DSCF1953

Nieida og Max

6 kommentarer:

 1. Dååånnnn....for en herlig fyr Max var blitt da! Kjempe skjønne!! Så gøy at valpene fikk hilse på noen fremmede hunder da, sikkert veldig lurt å la de hilse på så snille hunder som Nieida og Max!
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Nå stjeler jeg noen bilder;-)

  Takk for at vi fikk komme på besøk :-)

  SvarSlett
 3. Himmel og hav som tiden flyr da Ida!! Jeg synes ikke det er lenge siden du skrev om at Oda hadde funnet seg en fin,fin plass i hagen der hun ville valpe.....

  Valpene er jo bare helt utrolig skjønne!!! I helgen fikk jeg gleden av å bli litt kjent med Nieida (på utstillinger er det jo mest "hei" og "hade'". For ei fantastisk jente. Leken, myk og fin og glad. Kanskje jeg får sjansen til å bli kjent med Max og Oda og Kaia og noen av de andre valpene på neste treff?

  Møtte Lappejentas Japp - noe så utrolig vakkert og sympatisk! Den fargen han har er bare ubeskrivelig flott også er han så stor og fin og mektig på en måte:o)

  SvarSlett
 4. Plutselig såg Nieida så voksen ut :o)
  Kjempekoselige bilder! Det må jo være moro å få slikt besøk, gode idealer for småvalpene :o)

  SvarSlett
 5. For en herlig gjeng :) Og må si meg veeeldig enig med Marianne...Max er en kjempekjekk kar :)

  SvarSlett
 6. Så fine de er! Riktig deilige smabamser! De utvikler seg fryktelig fort, de små!

  SvarSlett