torsdag 31. desember 2009

Romjulen

Oda i farta på tur i går!

Så var julen snart over for denne gang. Tiden med fantastisk hygge med familien og hundene går så altfor fort.... Julen ble feiret med min nærmeste familie og vi hygget oss stort med god mat og masse presanger til de små. Sander fikk en stabel med lego. HeHe! Så de neste dagene etter julaften satt vi og bygget og bygget. Ble nesten ekspert. :-)

Til tross for kulden de siste dagene har vi vært på tur hver dag. Hundene storkoser seg ute nå! Fie har røytet enormt den siste tiden så om hun fryser nå er ikke det så rart. Blir helt overveldet over hvor tykk pels frøkna har. Nå er snart all underpels borte og hun ser noen kilo lettere ut.:-) Kanskje ikke den beste timingen for den røytingen nå.Vi har også vært på sparketur ett par dager. Men noen trekkhunder er de ikke. De syntes det passer veldig fint og løpe ved siden av sparken og ikke foran. :-)

Idag er det nyttårsaften. Her blir det stille og rolig. Jeg er syk og Oda syntes absolutt ikke om raketter. Så vi får slappe av hjemme så får jeg sette tv høyt på når det begynner og smelle der ute. I fjor fant hun det tryggest under sengen min. Huff tenker på alle de hundene der ute som skremmes forferdelig av raketter. Kanskje den verste dagen for disse hundene i løpet av året. Ta godt vare på deres hunder denne dagen!

Så vil jeg ønske alle mine fantastiske valpekjøpere og hundevenner alt godt for 2010!


5 kommentarer:

 1. Godt nytt år! Og god bedring! Håper både du og hundene kom dere vel gjennom kvelden og natta! Ja, de rakettene kan være en prøvelse for mange hunder. Emma tok det litt roligere i år enn i fjor, og det var deilig!

  SvarSlett
 2. Godt Nytt År:-D

  Hvordan gikk det med Oda under rakettskytingen?

  Vi har også hatt en fin romjul med mange turer:-)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår Ida m/hunder:o)

  Milli var sammen med Lappejentas supertøffe Gadi-Nalle, og da er INGENTING skummelt:o)

  Håper det gikk bra med hundene dine!

  SvarSlett
 4. Oda stusset litt og fant det best og gå opp i andre etasje, inn på soverommet og under sengen min. Der var det trygt og godt og ligge. Heldigvis var det fort over og da kom damen blid og fornøyd ned igjen. :-)

  SvarSlett
 5. Godt nytt år, Ida og gjengen!
  Godt å høre at Oda feira med måte ;o)

  Nalle har hatt sitt livs beste jul og nyttårshelg. Møtt søster Tuuli og andre flotte damer. Godt å være lappis nå :o)

  SvarSlett