tirsdag 3. november 2009

Tur til "Kreta"

Da var det endelig tid til litt blogging igjen.
Jeg hadde ikke tenkt og skrive så mye denne gangen, men vil gjerne dele noen bilder fra vårt lille mini lappetreff på Notodden.
Janos, Tohka, Fie og Oda med eiere på slep var klar for tur i det nydelige høstværet. Vi gikk en akkurat passe tur med tanke på at vi hadde med oss valpen Janos. Det var ordentlig morro og se Janos igjen. Og se hvordan han hadde vokst siden han flyttet fra oss i sommer.
Han var i full fyr og flamme og syntes det var kjempekult med turkompiser. Spesielt Tohka fikk gjennomgå av Janos sin valpeatferd. Må si jeg beundrer tohka for hans eviglange tålmodighet. :-) Og Janos for hans enorme selvtillit. Lik sin far der... :-)
Oda og Fie koset seg også på tur. Oda er hakket strengere hva gjelder valpeatferd. Hun er snill, men sier ifra på en rettferdig måte om grensen er nådd. Hos Fie er det rene militær regime. HeHe! Hun liker orden i rekkene og aksepterer ikke uorden. Noe hun sier ifra om ganske kjapt. Så Janos holdt seg laaaangt unna Fie stakkar.


5 kommentarer:

 1. Ser ut som dere hadde det fint:-)

  Japp og Janos er jammen like...

  SvarSlett
 2. Ja en kjempefin tur var det! :-) Hyggelige mennesker, hunder som morer seg, kaffe, kjeks og nydelig høstvær. Da kan det jammen ikke bli bedre!
  Ja, de ser veldig like ut! :-) Skal bli spennende og se om de som voksne fortsatt er like.

  SvarSlett
 3. Lurer på om Nalle ville kjent igjen tante Fie :o)

  Dette siste kullet ditt, ser virkelig ut som skikkelig brunbamser! Så mørke og fine. Veldig moro å få ett gjensyn med dem.

  SvarSlett
 4. Så ut som en kjempeflott tur :)

  Håper vi får muligheten til å møte Tohka en dag...

  SvarSlett
 5. Margrethe og Vegard6. november 2009 kl. 10:17

  Ja, dette var en veldig koselig tur. Hadde det helt topp! Og kan bare bekrefte "brunbamsesammenligningen"; er ikke få ganger når vi har vært på tur at spørsmålet om vi ikke har funnet oss en bjørn i skogen har dukket opp:)
  Hilsen stolte eiere av Janos!

  SvarSlett