mandag 4. mai 2009

Nkk Drammen

Da var Kero meldt på til Norsk kennel klubbs utstilling i Drammen. Vi fortsetter og jage hans siste cert vi.. :-) Egentlig trenger han bare ett lite cert for å bli champion, men hva er vel morro med å melde på til en liten utstilling uten konkurranse "kun" for å få certet?! Nei, litt spenning må man da ha.. :-) Champion kvalitet er det ikke tvil om at det er på gutten uansett.
Må vel si at vi føler oss litt skuffet over resultatene fra Kongsberg. Mest fordi jeg følte det ikke fantes noen rød tråd i hans dømming. Ikke fikk jeg fatt i hva slags lapphund han egentlig ville ha heller... Men, men. Ikke første gang og helt sikkert ikke siste gangen heller en opplever dette. Hadde vært utrolig spennende å få til ett rasekompendie samt dommerkonferanse.
Marja Talvitie skal dømme i Drammen. En dyktig finsk dommer. Irma tok cert for henne for noen år tilbake. Hun og Kero er ganske like typer så skal bli spennende og se hva slags kritikk kero får fra hun.

3 kommentarer:

 1. Lykke til, Kero! Spennende med finsk dommer :o)

  Jeg spør som jeg har vett til; hvorfor stiller du ham på NKK og ikke NLK???

  SvarSlett
 2. Takk for lykkeønskninger Nøve! :-)
  Det er rett og slett fordi jeg syntes det er en mer spennende dommer på NKK`s utstilling. Skulle gjerne vært der begge dager, men siden jeg har valper her hjemme da så må jeg velge en av dagene. Og da ble det NKK. :-)

  SvarSlett
 3. Tror nok det går bra for deg i Drammen:-)

  Jeg har sett bilder av Irmas bror en eller annen gang, da kan jeg skjønne hva du mener med like i typen:-)

  Ho som fikk BIR i bø(og Kristiansand) med Pakkasukon hunder sa også at ho der var dyktig dommer...

  Jeg ønsker dere lykke til jeg også:-)

  SvarSlett