søndag 3. mai 2009

Så var bloggen opprettet!

Etter litt knoting frem og tilbake så var bloggen endelig opprettet. Kan vel ikke akkurat skryte på meg at jeg er datakyndig ihvertfall. :-) Men håper nå at det fungerer som det skal.
Her kan dere følge det som skjer hos oss på Lappejentas kennel, tanker om rasen, hundehold og avl. Samt andre mer eller mindre aktuelle temaer.

Nå går tiden fort mot fødsel her i huset. Vårt J-kull er ventet født 19. Mai. Skal bli fantastisk og følge disse små i åtte uker igjen. Men håper og ber om at denne fødselen vil gå smidigere enn sist gang. Der ser man hvor utsatt man er da man bor i "utkanten".
Jeg hadde Adina med til ultralyd da hun var 4 uker på vei. Der inne kunne vi se 5-6 valper. Så
til søndagen reiser jeg for å hente hun hjem fra sin fòrvert bosatt på Notodden. Da har hun 9 dager her hjemme til å roe seg på før den forestående fødselen. Hun har møtt alle i familien ved flere anledninger tidligere og har også hatt en "sommerferie" her hos oss. Så det vil nok gå veldig fint. Men er litt spent da dette er en ny erfaring også for meg ved å ha en tispe hjem for å ha valper her.

3 kommentarer:

 1. Jeg får æren av å være første som kommenterer bloggen din:-)

  Det blir spennende å lese innlegg fra denne kanten også:-)

  Det høres ut som du har gjort det du kan for å minimere stresset for fòrtispa, så jeg tror det vil gå bra for Adina og valpene:-)

  SvarSlett
 2. Fant deg ;o)

  Gleder med til å høre kloke ord fra denne kanten!
  Du vil nok få mange trofaste følgesvenner, deriblant meg.

  SvarSlett
 3. Hei, så gøy å se dere her inne med egen blogg:o)

  Vi snakket så vidt med deg i Kongsberg. Er litt spent på å se din "Oda", som er kullsøsteren til Millis mamma.

  Nå har vi enda en blogg å følge med på, og ekstra gøy er det jo at dere venter valper nå:o) Lykke til!

  SvarSlett