tirsdag 8. desember 2009

Fie etter operasjonen!

Nå er Fie vel ferdig med alt av medisiner og øyedråper etter operasjonen. Og hun virker rimelig fornøyd med det. Alt har gått fint, og jeg fikk selv æren av og fjerne stingene under øynene. Hun satt som en prest mens jeg holdt på. Flinke jenta! :-)
Må faktisk si at det er litt uvant og se henne tørr og fin under øynene. Da jeg har sett våte rander ned i øyekroken såååå altfor lenge. Virker faktisk som om hun har fått ny energi også. Hun er så aktiv nå at det er rent en fryd og se. Har ikke akkurat vært mye fart i hun tidligere. Kan tenke meg at hun har vært veldig påvirket av øynene når jeg nå ser forandringen hos hun. Hun er så blid så blid og hopper rundt som en liten kalv. Og hun er jo 7 år da! :-) Raptus får hun også oftere nå. Hun er som en strek bortover med halen rett ut. Og er kjempefornøyd med seg selv.
Rett på nyåret skal vi inn til Sandvika og Petvett igjen for og ta en kontroll. Og da er det bare og krysse fingre og tær for at alle hårene som nå vokser ut, vokser i den retning de skal.

Ellers så fikk vi en del snø her i forrige uke. Og vi fant frem sparken. Sander med ski og hundene med seler foran sparken satte vi ut på tur. Oda har nok aldri prøvd og trekke foran en spark før. Så hun følte seg aldeles ikke sikker på om jeg ikke kjørte på hun med sparken. Men det gikk noe bedre etterhvert. Så vi får bare fortsette og trene på det. Akkurat nå er det så mildt her at snøen desverre har blitt til sørpe. Men håper på en masse snø så det blir godt ski og sparkeføre.

5 kommentarer:

 1. Så moro å høre om Fie :o) Ho har jo fått en helt ny start på livet sitt - kan skjønne ho setter pris på det! Stakkars tapre jenta. Mye kunne sikkert vært annerledes hvis dette hadde vært oppdaga før, men Fie er nå Fie, da. Lykke til på kontrollen, men det går nok bra.
  Er det fare for at det kan begynne å vokse innover igjen?

  Snø/hunder/unger hører sammen. Det er tidlig på vinteren enda, det blir nok snø så det holder ;o)

  SvarSlett
 2. Kanskje det hjelper på Fies humør overfor andre hunder også?

  Bjønn er lik Bestemora si der også da:-) Han var ikke helt sikker på å ha en skiløper bak seg:-) Men skal nok lære han opp på noen turer i løpet av vinteren:-)

  SvarSlett
 3. Jeg har lurt på hvordan det har gått med Fie, så det er jo kjempebra å få en oppdatering som er så positiv:o) Så utrolig gøy det må være for deg å se en "ny" Fie.

  Oda har tydeligvis de samme genene som niese Milli, ski og/eller andre uhumskheter bak, nei det kan hun spare seg for:o)

  Fortsatt god bedring til Fie, og lykke til på kontrollen!

  SvarSlett
 4. Ja Fie er Fie på godt og vondt! :-)
  Ja desverre er det en mulighet for at det er kommet nye hår som vokser feil vei.
  De hårene som var synlig under operasjonen er nå borte for godt. Da veterinæren har skåret bort hårsekkene. Men i en hårsekk ligger det alltid nye hår som venter på og vokse ut. Derfor skal Fie på kontroll for og undersøke om disse ventende hårene vokser som de skal.
  Så jeg krysser alt jeg har for at alt er i orden da. Og at Fie (og min lommebok) slipper og gjennom dette igjen.
  Christian: Ja, kanskje Fie`s syn på valper og andre i hennes øyne andre krek har bedret seg etter operasjonen. :-) Det kan vi jo håpe på! HeHe!

  SvarSlett
 5. Jammen er det mange slags plager som kan ramme en stakkars hund også! Godt å høre at det ser bra ut nå. Så får vi håpe for både deg og Fie at det ikke vokser ut flere hår på villstrå!

  SvarSlett