søndag 14. februar 2010

Hundetur til Velen!

Lørdag reiste Astri, Margrethe, Vegard, Tohka, Janos, jeg og jentene mine på tur.

Planen var og gå fra Elgsjø til en plass som heter Velen. En nydelig tur i rent påskevær. Været kunne bare ikke blitt bedre! Solen skinte fra skyfri himmel. Og vi som bor på Rjukan vet og sette ekstra pris på den!

Hundene storkoste seg. Men til tider ble det vel intenst for jentene som nylig er ferdig med løpetid. Dufter som henger igjen kan gjøre den mest beherskede hanne til en hormonell og yr guttebass! Fie fikk sin egen skygge der. Nemlig Janos som lå milimetere bak hun hele tiden. Syntes Fie var tapper og utviste stooooor tålmodighet.

009

 

Vel fremme på Velen fyrte vi bål og satte oss for og grille pølser og nyte litt varm drikke. 019 018

Dette var en super tur som absolutt ga mersmak. Vi har hatt ett par turer sammen nå og vi har det like hyggelig hver gang. Det var også veldig hyggelig og se hvor fint Janos utvikler seg. Han ser veldig lovende ut til og kun være en unghund på 9 måneder.

014

020

 

006

Forøvrig viser nå Oda alle tegn til at hun skjuler noen skatter i sin mage. :-) Hun virker mer trøtt enn vanlig, større apetitt og kan til tider virke noe kvalm. Ja, hunder kan som oss også slite med kvalme… :-)

I morgen blir en veldig spennende dag for oss. Fie skal til øyespesialist igjen for kontroll etter operasjonen. Jeg mistenker at noen hår igjen er tilbake. Siden hun av og til sliter med rennennde øyne igjen. Men velger og være optimistisk så lenge det går. Håper inderlig hun kan slippe enda en operasjon. Morgendagen vil vise hvordan tingenes tilstand er.

6 kommentarer:

 1. Å ja, jeg håper så inderlig det går bra med Fies øyne!
  Spennende med Odas mage også. Bruker du å få tatt ultralyd på tispene?

  Det såg ut til å ha vært en trivelig tur :o) Men kan tenke meg at det var litt innpåslitne gutter til tider..

  SvarSlett
 2. For et fantastisk vær, og så fin Janos ser ut nå :-). Kero og jeg hadde en fin skitur i Fredrikstad marka på fredag, med 3 minus og strålende sol. Det er ikke ofte vi har slike vintre med snø og skiføre.
  Stakkars lille Oda da, kvalm og greier. Vi venter i spenning på valper.
  Kero hilser så mye til damene sine...

  SvarSlett
 3. Margrethe og Vegard14. februar 2010 kl. 12:46

  Vi kan bare bekrefte det Ida sier om at dette var en fantastisk tur- nydelig vær og kjempehyggelig selskap:)Brunbjørnen vår Janos synes nok at jentene lukta meget interessant og beskrivelsen som "skyggen" passer nok ganske bra:) Håper på flere slike turer snart igjen! Søndagshilsen fra stolte eiere av Janos...

  SvarSlett
 4. En deilig dag! Spennende å følge med på Oda! Stakkars, kvalme... Lykke til med Fies øyne!

  SvarSlett
 5. Janos er blitt litt av en kar ja!! Tenker dere koser dere i sola der langt ine i dalen!!

  Håper det går fint med fie på kontrollen, og stakkars Oda som er "morgenkvalm" da!!

  SvarSlett
 6. Nøve: Ja jeg har tatt ultralyd på alle tispene som har fått kull her hos meg.
  Men denne gangen tenkte jeg at jeg rett og slett skulle la spenningen råde. Både med hensyn til om hun er drektig, noe jeg tror hun er, og hvor mange valper som skjuler seg der inne.

  SvarSlett