søndag 7. februar 2010

Kero har vært på besøk!

002

Endelig startet Oda sin etterlengtede løpetid. Og det var tid for og hive seg rundt for og få time til øyelysning for både Oda og Kero. Slik blir det vel når løpetiden drøyer så drøyer vi øyelysning også. :-/

Etter litt planlegging fikk vi time hos øyelyser for de begge i Moss. Og vi avtalte med Nina at Kero skulle bli med oss hjem om øyelysningen gikk i orden. Og øyelysningen var helt fin!! :-)

Vi fikk også mulighet for og se på Kero`s øyne gjennom instrumentet som øyelyseren bruker. Og det var litt av ett fasinerende syn! Øynene hadde alle regnbuens farger!! Så flott! ett syn :-) Det var ordentlig hyggelig og ha Kero hjemme igjen! :-) Han er bare så herlig den gutten der! Så blid og sosial. Og veldig opptatt av seg selv. HeHe! Tror nok han er veldig stolt av seg selv!! :-) Han er en ordentlig kosebamse som kunne ligget oppå en annen hele dagen om han fikk lov til det. Han bare elsker oppmerksomhet!! 

Dagene gikk her hjemme og ingenting skjedde. Visste riktignok at det var tidlig i løpetiden, men fy så utålmodig man blir!!:-) Etter 3 dager skjedde første parring!! :-) Endelig! 004

Kero var på besøk i halv annen uke og noen parringer ble det. Så nå er det bare og vente og håpe at valper er på vei! :-) Dette blir Oda`s siste kull. Da hadde det vært morro om hun fikk en liten frøken som kan bli boende her hos oss. :-) 

008 (2)

7 kommentarer:

 1. Lykke til! Skjønner godt du kan tenke deg en tispe valp etter disse to :o)

  SvarSlett
 2. Lykke til! Det blir nok veldig flotte valper! Det blir nok et veldig flott kull!! Tipper det blir 3 gutter og 2 jenter der!! He-he , hake peiling på slikt men jeg satser på det!

  SvarSlett
 3. Takker! :-)
  Siden du Gry begynner med og tippe på antall valper henger jeg meg på og sier 4 tisper og 2 hanner. Mer ønsketenkning det kanskje. HeHe!
  Sander tipper 5 gutter og 1 jente.

  SvarSlett
 4. Masse lykke til :-) Må bare bli en bra kombinasjon, kjempefine begge to :-)

  SvarSlett
 5. Her må det bli fine valper, lykke til!

  Så koselig å få låne staute Kero over flere dager.

  SvarSlett
 6. Her har du tatt dem på fersken! Nå blir det spennende å følge med på hva som skjer. Lykke til!

  SvarSlett