lørdag 20. februar 2010

Hipp Hurra for Fie!

DSCF2268

Hurra for god jenta vår Fie som er blitt 7 år. Dagen blir feiret med Fie`s livrett, nemlig pølser. Og griseøre er pakket inn. Da tenker jeg frøkna vil kose seg. Hun kunne vel egentlig ønske hun hadde bursdag hver dag tenker jeg. :-)

 

Turen til Sandvika gikk også bra. Ingen øyehår vender nå inn mot øyet. Fie`s eneste problem nå er at hun produserer mer tårevæske enn hun skal. Det er kanskje plagsomt, men ihverftfall ikke smertefullt. Så det var en utrolig god nyhet som vi var veldig fornøyd med!

Hipp Hurra for Fie!

2006_1017turokt0055

5 kommentarer:

 1. Så godt å høre at Fie ikke har problemer med øyehår i øyet lenger :-)Det er vel den aller beste bursdagspresangen tenker jeg. Fine jenta der hun står og ser på fotografen.

  Barfi ("barnebarnet" ditt) fikk forøvrig et flott resultat på sin første utstilling :-)Tror Kero hadde vært stolt av sønnen sin, men ikke så fornøyd med handleren som ødela en del ;-)Vel egentlig tror jeg Kero gir fullstendig F, men det er jo en annen sak...

  Kos deg med gavene Fie!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med sjuåringen! En vakker dame, - godt at det går bedre med øyehårene, selv om det blir litt "tårer" framover!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen Fie!! Håper du virkelig storkoste deg med pølsa di';o)

  Så fint å høre at øyehårene hennes vender rette veien nå! Som du skriver, så er ikke for stor produksjon av av tårevæske smertefullt. Det må være godt for Fie og godt å vite for deg Ida.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen,Fie! :) Og godt å høre at øyehåra er som de skal :)

  SvarSlett
 5. Grattis med dagen Fie! Så bra at øynene dine er fine, selv om det blir litt mye tårer.
  Hils til Oda.

  Klem fra Kero & Nina

  SvarSlett