tirsdag 20. juli 2010

Lenge siden sist!

Plutselig byr det seg på litt ledig tid. :-) Sommeren byr på så mye annet enn akkurat data og blogging. Så har blitt lite med det.

Det er nå 3 uker siden Fie opererte øynene. Og jeg må si det har vært litt av ett styr for både hun og meg med medisiner, øyedråper og øyesalve i alle former. Jeg så ganske mørkt på tilværelsen den første uken etterpå når jeg så og opplevde hvilken smerter Fie hadde. Men nå går alt så mye bedre. Det virker ikke som hun har vondt nå og ikke renner hun i øynene lenger heller. Jeg syntes jeg fremdeles skimter skygger på øynene, men hva det er får jeg forhåpentligvis vite i neste uke da Fie skal på kontroll igjen. Vi håper på det beste. :-)

Sommeren har også bydd på en del flotte turer. Vi var på tur sammen med Christian, Amund og 7 hunder!! Og alle oppførte seg fint mot hverandre og leika og hadde det topp på tur. Tessungdalen har mye flott natur! Fie kom seg gjennom kratt og skog til tross for lampeskjermen rundt hode. Hun lar seg ikke stoppe så lett den frøkna. HeHe! Så skjermen er i løpet av disse ukene teipa sammen 2 ganger.

juni2010 074

juni2010 077

juni2010 079

I forrige uke kom Karhu og hans familie på besøk. Og det var godt og høre og se at han hadde det bra, og at alt gikk fint. De var på vei til hytta i Rauland så dermed svingte de innom oss for og hilse på. Det var veldig hyggelig og se de alle igjen. Og Karhu har i likhet med sin søster vokst mye. Oda var ikke så begeistret for at Karhu var tilbake… Kanskje hun mislikte at han var tilbake når hun trodde hun var kvitt han for godt. HeHe! Så Karhu ble satt grundig på plass før det ble tid for lek med Lina.

DSCF2135

DSCF2140

Jeg fikk desverre beskjed fra Kultakuono “Nanook” sine eiere at han desverre ikke kunne bli boende der da ett av barna i huset var allergisk. Derfor begynte vi og lete etter ett nytt og godt hjem til denne lille flotte karen. Etter kort tid løste det seg da min gode venn Astri lot han flytte inn hos hun og Tohka på Notodden. Kjempeglad var jeg for det for der vet jeg han får det godt samtidig får jeg mulighet for og se han igjen titt og ofte. Vi har vært på besøk til Astri og hundene 2 ganger etter at Nanook flyttet dit. Og alt går bare bra. Siste gangen vi var på Notodden så tok Astri, jeg og hundene en tur ned til Kreta. Kreta er en plass ved heddalsvannet som er aldeles nydelig. Der kan hundene boltre seg i skog, sand og vann. Kan tro det gikk unna med disse to små. :-)

turtilkretajuli10 012

turtilkretajuli10 030

turtilkretajuli10 018

turtilkretajuli10 026

Og dronninga tar det hele med stooooor ro:

turtilkretajuli10 020

Vi ønsker dere alle en fortsatt fin sommer så håper jeg vi sees på Biri! Vi gleder oss!

DSCF2123

2 kommentarer:

 1. Hei Ida,
  Så fint at det går bedre med Fie :-)!. Fantastisk bilde der hun ligger på ryggen og kulær'n helt under skjermen sin. Morsomt å se valpene i lek også.
  Fortsatt god sommer, og lykke til på Biri hvis du skal stille ut noen der.

  Kero hilser med klem

  SvarSlett
 2. Så godt at det er bedre med Fie, tøffe jenta! Har tenkt på dere og krysset fingre og labber :)

  Kos dere på Biri og god sommer videre!

  SvarSlett