tirsdag 16. juni 2009

Finlandstur


Så var Eisenfest Pyrstötähti, Leo som han skal hete til daglig endelig blitt "norsk statsborger".

Turen til finland startet klokken 04.00. Da vente jeg nesen mot gardermoen. Jeg må si jeg var veldig spent da jeg kun har flydd 1 gang i hele mitt liv. Og denne gangen sto jeg der helt alene!!!
Men turen gikk over all forventning. :-) Kirsi og hennes mann møtte meg på flyplassen i helsinki med Leo. Han var bare så nydelig!!! :-) En stor bamse!! Med de mørkeste øyne en kan tenke seg, og en flott og fluffy pels siden han var nybadet! :-) Flyturen gikk veldig bra. Han var litt urolig under avgang og nedkomst igjen, men ellers lå han bare i buret sitt og sov. Så han var riktig så flink. :-) På flyplassen på gardermoen møtte Leo`s familie oss. Han skal bo hos en hyggelig familie fra Asker. Vi gikk litt unna all støy og bråk fra flyplassen og fant oss en liten gressflekk hvor Leo endelig kunne komme ut av buret. Og tenk, etter noen sekunder var det akkurat som om han aldri hadde vært andre steder enn akkurat der!! :-) Han var blid og fornøyd og nysgjerrig på omgivelsene. Hilste på meg og sine nye familie pluss alle som gikk forbi! :-) Han var bare herlig!!! :-)
Her er en av guttene i Leos nye familie. Ingen tvil om at det her var gjesidig kjærlighet ved første blikk! Leo virket meget fornøyd med sin nye familie!!! Herlig! :-)9 kommentarer:

 1. Han er kjempe nydelig:-) Så bra at turen gikk smertefritt både for deg og Leo:-)

  Håper du klarer å lure Leo m/fam til å være med til Biri;-) Så får vi sett bamsen:-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig han er!! Må si som christian godt at turen gikk fint for både deg og Leo!!
  Morro nå kjemien stemmer mellom hund og mennesker!!

  SvarSlett
 3. Tøft og godt gjort av deg å ta den lange turen :o)))
  Valper blir vel sendt på fly aleine også?? Lurer på om de får press i ørene sine, slik som folk kan få ved opp og nedstigning..det er ikke behagelig, akkurat.
  Håper vi får se mer til vesle Leo!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med en ny valp :) Han var utrolig vakker :) Så bra at turen gikk fint!

  SvarSlett
 5. Først graulerer med gjennomført flytur. Det var jo kjempebra gjort(fra meg med flyskrekk).

  Og så nydelig Leo er, at du orker og bare sende han videre. Regner med å få se bilder av han etter hvert.

  SvarSlett
 6. Nina, Jeg ble litt lei meg når jeg ga ifra meg Bjønn etter jeg hadde henta han. Og han skulle jo bare reise til bror min!

  Forvert-løsningen er allikevel en god løsning når man skal drive oppdrett da. Alle hundene kan ha en hel familie som kan bruke tid på seg. En kennel i Finland som driver med lapphund har 200 hunder, de kan jo ikke ha det så bra som de hundene som bor hos forverter...

  SvarSlett
 7. Syns det virker som en kjempefin løsning. Og familien får beholde hunden, bare kontrakten følges.
  Tenk på de som tar på seg å være forverter for f.eks. førerhunder! De vet hva de går til, men det må være fælt å gi fra seg 'valpen' sin i ett-årsalderen

  SvarSlett
 8. Hadde lyssten seiret her så hadde jeg garantert beholdt denne nydelige bamsen hjemme. :-) Men litt fornuftig må jeg være. :-)
  For meg som ønsker å drive oppdrett, men alikevel vil ha den tid hver og en av hundene mine krever så er fòrvertløsningen en god løsning for både meg som oppdretter og fòrverten. Jeg var også forberedt på å gi han fra meg da jeg kom til gardermoen. Men skal vel medgi at litt vemodig var det jo etter alt "strevet" Men jeg er ikke i tvil på at han får ett godt liv hos Lillian og hennes familie.
  Forøvrig ble kero i går far til 4 flotte valper i Sverige. Gratulerer så mye til Ann på kennel Magicas i sverige. :-)

  SvarSlett
 9. Det jeg mente var at JEG hadde ikke klart det. Er fullstendig klar over at det er en veldig fin måte å ha flere hunder å velge mellom i et oppdrett. Skjønner jo at en ikke kan ha 10 hunder hjemme og ha like god tid til alle.:-)

  Håper at kanskje jeg kan være forvert en gang i tiden. Det er jo en fin måte å hjelpe til på.

  SvarSlett