mandag 1. juni 2009

Eisenfest Pystötähti21.04.09 ble vår nye tilskudd født i Finland. :-) Etter noen dager i spenning fikk vi beskjed om at det var en hannvalp til oss. :-) Hans navn er Pystötähti, som for øvrig betyr "komet".


Pystötähti er valpen i midten på bildet. Nydelig!


Begge hans foreldre et premiert i finland, de er friske og har ett, etter rapportene, ypperlig gemytt. Så nå er spenningen stor, og ventetiden litt kortere for å hente han i Helsinki. :-)
Innførselspapirer er sendt, flyvesken er bestilt likeså flybiletten. Så 16 juni er jeg på vei til Finland for å hente gutten. :-) Må vel ærlig innrømme at jeg gruer med "litt" for flyreisen. Har reist med fly kun 1 gang i hele mitt liv. Så da jeg lander på norsk jord igjen, og alt har gått bra, vil jeg vel være en aning stolt av meg selv... HeHe! :-)

Valpene vokser hurtig nå de også. :-) De har fått øyne og begynner nå så smått å gå litt. De ser ut som små roboter der de stabber seg rundt i kassen. :-) De er fremdeles gode og runde. :-) Så Adina gir de godt med mat! :-) Så jeg får se om de kanskje skal smake litt "ordentlig" mat i slutten av neste uke. Vi har en herlig tid foran oss. Gleder meg stort til å sitte i gresset med de og nyte synet av små valper som utforsker verden. :-)

Det nærmer seg drammensutstillingen også nå. Det er der påmeldt 20 hunder. Så da håper jeg igjen at Kero denne gangen kan få sitt fortjente championat. For det mener jeg virkelig han fortjener. Han er flott! Ikke bare utenpå, men inni også. Uansett blir det en spennende utstilling med en dyktig dommer. Kero skal også bli pappa igjen i sverige. Om ett par uker ventes de født på kennel Magiicas. Skal bli spennende og se hva som kommer der!

9 kommentarer:

 1. Så gøy det er å vente på valp...så ut som en flott liten kar det der...

  Lykke til med flyreisen..skjønner deg så godt der..

  SvarSlett
 2. Morro er det å gå å vente på at en skal hente den. Du får jo litt lang reise men tnek så glad du kommer til å være når du har hentet den. Vi skal også på utstillinga i Drammen på søndag, så kansje vi ses!!

  SvarSlett
 3. Gratulerar till nykomlingen du skall iväg o hämta. Själv skall jag hämta en "jente" i juli, mvh Ann. Snart kommer även Keros små här hemma.

  SvarSlett
 4. Gleder meg til valpen kommer til Norge, blir gøy å se bilder av han etterhvert som han vokser:-)

  Kero blir nok champion:-) Blir spennende å se hvem dere møter i ringen da:-)

  SvarSlett
 5. Spennende dager hos deg :o)

  Men to små problem får du; ett guttenavn og ett jentenavn ;o)

  SvarSlett
 6. Så spennende med valpen du skal hente da Ann!:-) Blir kjempespennende og se hva Catalina gjemmer på også! :-)
  Navn til den lille hannvalpen skal få bli opp til hans fòrvertfamilie og bestemme. Han skal få bo i Asker hos en veldig trivelig familie. Siden jeg ikke ønsker og ha flere hunder her hjemme enn at jeg har den tiden til de jeg syntes de fortjener. Jeg har aldri hatt ambisjoner om å bli en stor kennel. Både jeg og mine hunder trives best om de får være rundt meg og bli med meg rundt på det jeg er på. Dette hadde ikke gått om jeg skulle hatt alle hundene her hjemme.
  Ja, vi får nok konkurranse i Drammen ja.. :-) Det er helt sikkert! :-) Men vi får bare krysse fingrene! Gleder meg uansett! :-)

  SvarSlett
 7. Ja den killen såg inte dum ut du;-) Lycka Till med hämtning och flygresan nu:-) Och så hoppas vi du tar championatet så det blir klart!

  SvarSlett
 8. Siden Nina, Keros fòrvert ble syk så ble det ingen tur til Drammen på oss.. Men vi får hoppe på ved neste sjanse.. :-)
  Men gratulere til alle sammen som gikk derfra med gode resultater! :-)

  SvarSlett
 9. Håper det kommer flere bilder herfra snart, og at alt er bra ;o)

  Ta en titt i bloggen vår, Nalle hadde besøk av søstera si igår!

  SvarSlett