onsdag 10. juni 2009

Tiden går jammen fort!

Så var J-kullet blitt 1 måned gamle. :-) Tiden med valper i hus går jammen fort. Da man har hendene fulle så flyr jo dagene. Valpene har nå vært ute ett par ganger da været har vært fint. Sommerværet har liksom latt vente på seg her, så da får vi benytte de få fine dagene til slikt.
De spiser nå valpefòr 3 ganger om dagen. De sover, spiser og har begynt og utforske omgivelsene rundt seg. Det er flott og sitte og bare beundre disse små, se deres samspill med søsknene.... :-)


Bildet under viser jenta i flokken. :-) Hun er bare aldeles nydelig. Hun er kraftig med en tykk, tykk pels. Så skal bli veldig spennende og se hvordan denne frøkna utvikler seg. :-)

Gutta er mer mørke brune og de ser ut som 2 små teddybjørner. :-)

Siden det ikke ble noe utstilling på Kero i Drammen pga sykdom så benyttet jeg dagen til langtur med hundene i steden. Om morgenen pakket jeg sekken med kaffe og pølser. Turen denne gangen gikk inn Hjerdalen her i Tinn. Det var en flott tur. Været var litt så som så, men både jeg og hundene koste oss likevel. Så det ble en god erstatning for utstillingen! :-)
5 kommentarer:

 1. Å herregud så nydelige har blitt! Nå begynner de å se litt mer ut som hunder, liksom :o)

  Tenker det var godt for deg å lange ut innover fjellet.
  Men det var koselig at du tenkte på "gamle-valpene dine" i sådan stund. Vi setter stor pris på at du viser slik interesse.
  Nuss fra Nalle ;o)

  SvarSlett
 2. Huff da, det var jo ikke noe koselig at det ikke ble utstilling på Kero pga. sykdom. Håper den fine turen deres ble en god erstatning:o)

  Så utrolig nydelige valpene har blitt. Jeg tror jeg hadde sittet med øynene på stilk i valpekassa i 8 uker....:o)

  SvarSlett
 3. Margrethe og Vegard10. juni 2009 kl. 13:16

  Takk for titten sist uke. Jeg synes de har vokst masse siden fredag jeg:) og de er bare helt nydelige alle tre bamsene!!

  SvarSlett
 4. Guri, så nydelig. Jeg har veldig lett for å få valpesyke. En grusom svakhet hos meg. Dette gjorde det ikke bedre.

  SvarSlett
 5. Så nydelige valpene er :) Alle 3! Gleder oss masse til å besøke dere og hilse på valpene ;)

  Mvh
  Eilleen og Chris

  SvarSlett