tirsdag 30. juni 2009

Så var J-kullet blitt 7 uker gamle

Ja, tiden går jammen fort. Nå er det kun 1 uke igjen så reiser første valpen til sitt nye hjem.

Det har vært sååå varmt disse siste dagene så jeg trodde nesten jeg hadde fått dovne valper her. Men idag har gradene gått noe ned . Så nå er det fullt liv og masse lyd i valpene. :-)
De er alle sosiale, nysgjerrige valper med fullt ut egne meninger. De har noen runder rundt i hagen her i løpet av dagen, men setter jeg de inn i hundegården igjen så skal jeg si det protesteres på høyt nivå!! :-) Men de er jo som lapphunder skal være. De vet hva de vil!

Fotoseansene går også veldig tregt nå... :-) De er jo over alle hauger. Og er vel minst interessert i å se fine ut på bilder. HeHe! Valpene løper først, mens jeg er etter med kamera og håper å få noen fine bilder. Godt det finnes digitalkamera! :-)
Valpene har også fått navn nå. Deres registreringsnavn blir Janos, Japp og Jippi! :-)
Janos

Japp

Jippi


8 kommentarer:

 1. Oh Jippi är ju såååå fin, ja dom är fina alla tre sååå goa, riktiga brunbjörnar tänk så fina dom kan vara dessa vidunder:-) Och tänk att det är min Connys barnbarn:-) Tur dom inte blir lika gamla som oss så man hinner vara med om både barn/barnbarn och barnbarnsbarn mfl hehe!!
  Lycka Till med deras flytt nu!

  SvarSlett
 2. Så utrolig vakre de er!!!


  Nå ble jeg forresten litt stolt, siden jeg foreslo Jippi:o))) Synes det er et kjempefint navn på en flott hund. Skal alle selges, eller beholder du noen selv?

  SvarSlett
 3. Kjempe fine valper!! Har lyst på 1 til men må nok vente til Roxie blir noe eldre.
  Ha en fin sommer!!
  blir nok noe trist når valpene flytter el skal dere beholde 1?

  SvarSlett
 4. For noen herlige pelsdotter!!! Tror ikke min lille brune var så fluffy, men like god ;o) Skulle vært moro å høre dem i hundegården!

  Dette er det 10. kullet "ditt" det,da? Tenk så mange du har forandra livet til :o)

  SvarSlett
 5. Å så nydelig de er blitt. Det blir nok tomt i huset når de er dratt. Det er godt det er litt liv i dem i denne varmen.

  Fine navn de har fått!!!

  SvarSlett
 6. Flotte, kosebamser, kos deg så lenge du har de.

  En nydelig kar du hentet i Finland.

  Blir koselig å se dere på Biri.

  SvarSlett
 7. Ja, Gry!! :-) Jippi var ett morsomt navn! Passer også på en vakker lita morsom jente! :-) Takk for forslaget!
  I utgangspunktet hadde jeg tenkt å beholde jippi her hjemme. Men siden jeg er alenemor for en gutt på 6 år, og har Fie og Oda her hjemme så må jeg nok si at jeg har nok. Lysten er nok større enn kapasiteten. Men har gjort en avtale med Eileen som skal ha Jippi om at jeg får ta ett kull på hun om hun skulle vise seg å ha de kriterier hun trenger for å bli mor en gang. Så håper jeg at de blir å se i utstillingsringen fremover! :-) Frøkna er jo bare herlig! :-) Ja, de 2 andre også. :-)

  SvarSlett
 8. Veldig fine bilder :)

  Jippi er til å se på på utstillinger hvertfall, en så vakker jente kan ikke gå glipp av det ;)

  SvarSlett