onsdag 14. april 2010

Så var valpene blitt 2 uker!

DSCF1606

Da var enda en uke gått i valpenes liv. De vokser mye, dier og sover. Og det er stort sett det de gjør. Fortsatt! Men snart er det fullt liv i huset med 7 ville krabater flygende omkring. :-)

De har alle nå begynt og åpne øynene. Noen mer enn andre. Og fortsatt består stellet hovedsakelig i og vaske kassen annenhver dag. Og se til at mor og barn har det fint. Idag var det igjen tid for og klippe negler og for første gang gi markkur. Noe de syntes er helt motbydelig. :-) De er mer åpne for inntrykk nå og viser en forsiktig utforskertrang rundt i kassen og på sine søsken.

Det var også tid for og veie de idag. Og vekten ligger nå på mellom 900 og 1100 gram. Tenk så fort disse krabatene vokser. :-)

Kos dere med bilder. :-)

DSCF1609

Tispe

DSCF1622

Hann

DSCF1627

Hann

DSCF1628

Tispe

DSCF1630

Hann

DSCF1641

Hann

DSCF1649

Hann

Og så til slutt ett koselig lite kosebilde. :-)

DSCF1650

10 kommentarer:

 1. Å så søtt :o))) Godt å høre at alt er bra :o)

  Gratulerer med "storegutt'n" fra Finland også!

  SvarSlett
 2. Herlige søte valper - tispene ser veldig våkne ut :) - spennende dette

  SvarSlett
 3. Åh, så vakre små!!! Det må jo være stort hver gang dette Ida, det å se dem vokse fra små "nur" til å bli aktive krabater i løpet av 8 uker?!

  SvarSlett
 4. Oj oj, vilka små söta krabater.

  SvarSlett
 5. Deilige bilder:-)
  Lykke til vidre med de små.

  Gratulerer med den fine gutten dere har hentet:-)

  SvarSlett
 6. Nusselig søte! Herlige er de - hele bunten :-)))

  SvarSlett
 7. Å så skjønne de er...De brune er jo bare helt nydelige!!! Og tenk som de vokser, fra bitte små bylter til små krabater med ben som sparker og kravler allerede etter 1 uke! Må jo være kjempe gøy å se hvordan de reagerer når øynene begynner å åpnes også...
  Er det sånn at man helst ikke skal la andre mennesker komme å "forstyrre" valpene de første tre ukene?

  SvarSlett
 8. For en herlig,kraftig gjeng ;) Eeeeeelsker valpebilder :D

  SvarSlett
 9. Marianne: Ja det er herlig og se hvor fort disse små utvikler seg. Fra og være både blind og døv, til etter 14 dager og begynne og både se og høre. De begynner da også og stabbe seg litt ustøtt omkring.
  Jeg lar ikke fremmede komme i valpekassen før valpene er ca 3 uker gamle. Da jeg mener dette utgjør mer stress enn nødvendig hos tispen spesielt.
  En ting jeg har glemt og legge til er at jeg tar tispens temperatur de 2-3 første dagene etter fødsel. Dette gjør jeg for og forsikre meg om at alt er normalt og at det ikke er tegn til infeksjoner. Noe forhøyet vil temperaturen normalt være, men mye over normalen skal den ikke være.

  SvarSlett